Katelijn Vanhoutte
Adem, stem, boventoonzingen


Pansori Living Sound sessie

 

De Pansori Living Sound methode zingt met klanken vol briljantie en resonantie.
Deze sturen helende trillingen naar plaatsen in je lichaam die naar ontspanning, beweging  of ontknoping vragen. Via klank geeft deze methode je inzichten in je manier van zijn en leven.

Een groot geschenk dat ik persoonlijk kreeg van de Pansori Living Sound is ondervinden hoe de klank mijn lichaam meer en meer mag bewonen.
Soms gaat de klank naar mijn organen, mijn pezen of mijn spieren, soms naar mijn hersenen of mijn hart, soms voelt mijn hele lichaam zich ondergedompeld in de trilling van het Pansori klankveld.

Een andere ontdekking tijdens de opleiding tot Pansori therapeut was het ondervinden van de neuroplasticiteit van de hersenen. Gewaar mogen worden hoe de twee hersenhelften samen instaan voor een rijke, boeiende beleving en hoe deugd het kan doen om onze gewoontepatronen los te laten en de dingen op een ongekende manier te benaderen. Mijn geest en mijn manier van in het leven te staan zijn er speelser en lichter door geworden.

Deze belichaming, dit openstaan voor wat zich aanbiedt en nog veel meer, liggen voor mij aan de basis voor het ontvangen en doorgeven van de Pansori Living Sound klanken.

Ik volgde de opleiding bij Yvonne de Bruijn, Addy J.H. Wartena en Esther Putter, de ontdekkers van deze methode.

Een afspraak voor een individuele Pansori Living Sound sessie kan in Horebeke en De Pinte.
Hiervoor kan je contact opnemen met Katelijn Vanhoutte – Pansori therapeut – info@adoravita.be
Bijdrage: €60 in Horebeke, €65 in De Pinte.
Een gemaakte afspraak kan je enkel kosteloos annuleren door 48 u vooraf te verwittigen op gsm nummer 0476 383 051. In het andere geval zijn we genoodzaakt de sessieprijs aan te rekenen

Uitgebreide informatie over Pansori en de projecten van Yvonne, Addy en Esther en hun contacten in Azië kan je lezen en horen op hun website: klik hier, Addy en Esther, graag hier klikken.
Voor publicaties, agenda en andere informatie: klik hier

Testimonial
“De klank van de klankschaal zindert door mijn lijf. Katelijn en ik zitten samen rond een enorme klankschaal. Zachtjes beroert Katelijn de klankschaal. Het begin van mijn eerste Pansori Living Sound behandeling.
Aangezien Pansori Living Sound over de trilling van menselijke klanken gaat, is dit al een mooi begin van de ervaring. Katelijn nodigt me uit om een levensvraag te formuleren waarop zij dan de behandeling aanvat. Ik lig op een massagetafel onder een warm dekentje. Je kan de behandeling niet vergelijken met zingen, eerder met  aanvoelen wat mijn lichaam nodig heeft in relatie met mijn levensvraag, waarop Katelijn  klanken, soms krakende geluiden, soms zuchten voortbrengt en soms gewoon ook stil is. Ze vraagt of ze mijn rechterschouder mag vasthouden. Na een tijdje voel ik de energie heel sterk in mijn lichaam stromen. Vooral in mijn benen en voeten is het gevoel heel sterk. Wat mij meer ‘geaard’ doet voelen, ook de volgende dagen.  Dit sluit aan bij mijn gestelde levensvraag. Zeker de moeite waard. ” Helena